ŠTA GLEDATI U APRILU 2024. NA WARNER BROS. DISCOVERY TV KANALIMA

28 March 2024

Pogledajte šta sve izdvajamo u mesecu aprilu iz bogate ponude Warner Bros. Discovery kanala - Discovery Channel, TLC, ID, HGTV i HBO.


ISPOD POVRŠINE: BORBA ZA KORALE (Beneath The Surface: The Fight For Coral)

Premijera: 22 april u 19:00 h

Koralni grebeni u okeanima okosnica su čitavog ekosistema planete u kojem ljudi žive. Međutim, zagađenje i klimatske promene ugrožavaju njihov opstanak. Ovaj dokumentarac se fokusira na uticaj klimatskih promena na koralne grebene u Crvenom moru. "Ispod površine: Borba za korale" prati nesvakidašnje putovanje Salme Šaker, veštog ronioca na dah iz Saudijske Arabije, dok se upušta u revolucionarni rad koji sprovode naučnici sa Univerziteta za nauku i tehnologiju kralja Abdulaha (KAUST). Priča prelazi granice, uključujući zadivljujuće putovanje do grebena u Meksiku.

 

 Intrigantni slučaj Natalije Grejs: Natalija priča (The Curious Case Of Natalia Grace: Natalia Speaks)

Premijera: 28. april u 20:00 h

Natalija otkriva šokantne nove detalje o vremenu provedenom sa Barnetovima. Pred vama su novi intervjui sa ljudima koji najbolje poznaju priču osvetljavajući užasne motive koji stoje iza želje Barnetovih da usvoje, a zatim da se reše Natalije.

 

 

TAKMIČENJE NA PLANINI (Battle on the Mountain)

Premijera: 12. april u 22:00 h

Predstavljamo još jedan takmičarski šou ali u planinskom ambijentu. Kreativne snage odmeriće grupa talentovanih dizajnera enterijera. U Brekenridžu u Koloradu gde se Riko Leon, Kim Majls, Kim Volf i njihovi timovi bore oko kuhinja! Ko će impresionirati sudije Čelsi i Kola Debora?

 

Tišina, snima se: Mračna strana dečje televizije (Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV)

Premijera: 7. april u 21:00 h

Tokom 90-ih, voditelj emisije Den Šnajder doneo je smeh i mentorstvo na dečiju televiziju. Međutim, iza kulisa, spisateljice su se suočile sa seksističkim okruženjem.

DŽEK I KELI OZBORN: NOĆ UŽASA (Jack and Kelly Osbourne: Night of Terror)

Premijera: 13. april u 21:00 h

Popularni brat i sestra, Džek i Keli Ozborn krenuli su u zastrašujuću trodnevnu istragu o kraljici Meri. Da li će naići na ozloglašeni ukleti prekokeanski brod?

 

SIMPATIZER (The Sympathizer)

HBO premijera: 15. april u 20:00

2024 | špijunski triler | HBO Original  | serija

Nova HBO Original serija prati komunističkog špijuna francusko-vijetnamskog porekla tokom poslednjih dana rata u Vijetnamu i njegov egzil u Sjedinjene Države. U seriji glume Robert Dauni Jr, Skot Li, Ho Ksande, Fred Ngujen Kan, Tom Dang,Toun Li, Kaj Dujen.


BOJA PURPURA (The Color Purple)

HBO premijera: 14. april u 20:00

2023 | drama, mjuzikl | film

Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite izvanredno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Ovo smelo novo tumačenje omiljenog klasika režira Blic Bazavule („Black Is King“, „The Burial of Kojo“), a produciraju Opra Vinfri, Stiven Spilberg, Skot Sanders i Kvinsi Džons.

Mali šef 2: Porodične stvari (The Boss Baby: Family Business)

HBO premijera: 7. april u 20:00

2021 | animirana komedija | film

Prošlo je 30 godina i braća Templton su odrasla i razdvojila se. Ali nova mala šefica ponovno će ih okupiti kako bi joj pomogli da otkriju zlokobnu zaveru. Hoće li se Tim i Ted ponovno povezati za dobrobit misije?

REŽIM (The Regime)

HBO: Novi nastavci ponedjeljkom u 20:00

2024 | drama | HBO Original  | miniserija

Ova mračno komična, politički intrigantna serija od šest epizoda, u kojoj glavnu ulogu tumači oskarovka i dobitnica Emija Kejt Vinslet, prati godinu dana modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Vođa fiktivne nacije u „Srednjoj Evropi“, povučena kancelarka Elena Vernam (Vinsletova) već neko vreme nije napuštala palatu i postaje sve paranoičnija i nestabilnija. Oplakujući gubitak oca i snalazeći se u partnerstvu sa SAD, Elena pronalazi neobičnu uzdanicu u Herbertu Zubaku (Matijas Šonerts), nestabilnom vojniku koji je nedavno bio umešan u nasilni protest rudara. Dok njen muž, savetnici i osoblje zbunjeno gledaju Zubakov sve veći uticaj na kancelarku i geopolitiku, Elenini pokušaji da sprovede moć na svetskoj sceni na kraju dovode do slamanja i palate i zemlje oko nje.

 


ZNAM KAKO DIŠEŠ (I Know Your Soul)

HBO 3 premijera: 28. april u 21:00

2023 | kriminalistička drama | serija

Najnoviji slučaj tužiteljke i samohrane majke Nevene lično je pogađa kada tinejdžer iz iste škole u koju ide i njen sin počini samoubistvo. Nevena ubrzo saznaje da škola možda skriva zlostavljanje među svojim učenicima i da bi njen sin mogao da bude jedan od zlostavljača.

 

Sinopsise i fotografije naslova možete pronaći na press stranici: https://press-rs.wbd.eu/

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team