PREMIJERA MAX ORIGINAL SPECIJALA „HANA AJNBAJNDER: SVE JE NA RASPRODAJI“ 13. JUNA NA MAX-u

5 June 2024

Premijera Max Original stendap komičnog specijala „Hana Ajnbajnder: Sve je na rasprodaji(Hannah Einbinder: Everything must go) biće 13. juna na Max striming platformi.

Glumica, komičarka i zvezda Emijem nagrađivane Max Original humorističke serije „Komičari“ (Hacks) Hana Ajnbajnder, održava svoj prvi stendap specijal u pozorištu El Rej u Los Anđelesu. Držeći pažnju oduševljene publike, Ajnbajnder predstavlja razne likove ali i sunce, mesec i zemlju i deli urnebesne, formativne priče iz svog života, uključujući onu o trudu svojih roditelja da dobiju sina (a umesto toga dobili su nju), njene neuspešne pokušaje meditacije i božansku intervenciju na bakinoj sahrani. Komičarka se takođe iskreno osvrće na to šta za nju znači biti kvir, svoju veru i klimatske promene u ovom nepredvidivom i vrlo smešnom debitantskom času komedije.

Hana Ajnbajnder glumi u seriji „Komičari“ (Hacks) koja je nedavno dobila zeleno svetlo za četvrtu sezonu, a prve tri sezone dostupne su na Max-u. Njena uloga u seriji donela joj je brojna priznanja, uključujući dve nominacije za Emi i Zlatni globus za najbolju sporednu glumicu u humorističkoj seriji. Ajnbajnder je mnogo puta nastupala kao stendap komičarka i debitovala je u posleponoćnoj emisiji The Late Show with Stephen Colbert, 2019. godine, a 2021. istaknuta je kao jedna od Varajetijevih 10 Comics to Watch.

Komični specijal je izvela, napisala i izvršno producirala Hana Ajnbajnder, a Sendi Honig je reditelj i izvršni producent. Uz njih izvršni producenti su Dejv Nibon, Tim Hajdeker, Erik Vorhajm i Džanel Krenking za Abso Lutely Productions kao i Itan Štern i Dejvid Majner za 3 Arts Entertainment.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team