POSLEDNJA SEZONA HBO ORIGINALNE SERIJE „BEZ ODUŠEVLJAVANJA, MOLIM“ OD 5. FEBRUARA NA HBO MAX-u

29 January 2024

Poslednja, dvanaesta sezona HBO Original serije „Bez oduševljavanja, molim“ (Curb Your Enthusiasm) imaće premijeru 5. februara na HBO Max striming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti 21. februara u 21:00 h.

S Larijem Dejvidom u glavnoj ulozi kao vrhunskoj verziji njega samog, legendarna humoristična serija „Bez oduševljavanja, molim“ nagrađena Emijem i Zlatnim globusom, nudi šaljivi prikaz izmišljenog života autora, reditelja i komičara.

Ova humoristička serija nastavlja da dokazuje kako naizgled trivijalni detalji nečijeg svakodnevnog života mogu dovesti do katastrofalnog niza događaja. Kako bi naracija ostala spontana, serija se snima bez scenarija, a glumci dobijaju okvirne scene i improvizuju u hodu.

Uz Larija Dejvida, u seriji takođe glume Džef Garlin, Suzi Esman, Šeril Hajns, Džej Bi Smuv, Ričard Luis, Ted Denson, Vins Von i Trejsi Ulman.

Kreator serije je Leri Dejvid, koji je ujedno i izvršni producent uz Džefa Garlina i Džefa Šafera, a izvršne koproducentkinje su Laura Strajher i Dženifer Kori.

Prvih 11 sezona ove nagrađivane HBO serije dostupne su na HBO Max streaming platformi.

FOTOGRAFIJE: https://warnerbros.box.com/s/zr83oc6ttp8hqpemle4r4btj8yx6f3mo

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team