Skip to main content

JEDINSTVENO NOVO ISKUSTVO PRAĆENJA OLIMPIJSKIH IGARA ZA PRETPLATNIKE MAX STRIMING SERVISA

22 July 2024

      Svih 10.500 sportista, 762 sportske sesije, 329 dodela medalja i 3.800 sati uživo tokom 19 dana takmičenja biće dostupni u Evropi na MAX striming platformi

      Inovacije unutar aplikacije uključuju mogućnost označavanja na vremenskoj traci za 15 sportova, obaveštenja o osvojenim zlatnim medaljama i mogućnost praćenja programa na više jezika.

      Olimpijske igre Pariz 2024. biće dostupne kroz sve cenovne pakete za pretplatnike WBD-ovih striming servisa, povezujući milione fanova širom Evrope sa magijom Olimpijskih igara.

Uoči Olimpijskih igara Pariz 2024, Warner Bros. Discovery otkriva kako će fanovi moći da uživaju u svakom trenutku putem nedavno pobojšanog Max striming servisa*.

Razvijen je niz inovacija unutar aplikacije kako bi se iskustvo gledanja podiglo na novi nivo za pretplatnike, omogućavajući im da upravljaju sopstvenim Olimpijskim igrama. To uključuje pristup neverovatnih 3.800 sati uživo sadržaja, pokrivajući svaki događaj – sa čak 54 istovremena prenosa uživo – dostupnih od srede, 24. jula do Završne ceremonije 11. avgusta.

Skot Jang, viši potpredsednik za sadržaj, produkciju i poslovne operacije u WBD Sports Europe, izjavio je: „Naša strategija direktne prodaje potrošačima je temelj našeg kontinuiranog rasta, a put pretplate korisnika ka Maxu u dostupnim tržištima širom Evrope do sada je bio ogroman uspeh nakon nedavnog lansiranja. S obzirom na to da će najveći sportski spektakl na svetu sada prvi put biti dostupan na Max-u, znamo da možemo da pridobijemo veći broj fanova uz pomoć sadržaja sa Olimpijskih igara i radujemo se povećanju pokrivenosti Igara dok pričamo priče sportista najširoj mogućoj publici širom Evrope, pružajući najbolje moguće iskustvo."

Nove funkcije koje će ovog leta uneti revoluciju u način na koji fanovi prate Olimpijske igre uključivaće:

Vremenske oznake koje pomažu fanovima da uživaju u svakom trenutku čak 15 sportova

Ljubitelji nekih od najpopularnijih olimpijskih sportova mogu lako da se vrate kroz vremensku liniju događaja** do ključnih trenutaka, osiguravajući da ne propustite ni jedan od olimpijskih istorijskih momenata. Ova inovativna funkcija je dostupna za korisnike web i mobilnih aplikacija, pokrivajući sportove kao što su odbojka na pesku, odbojka, rukomet, tenis, fudbal, ragbi sedam, atletika, plivanje, biciklizam na pisti, drumski biciklizam, brdski biciklizam, boks, košarka, džudo i umetnička gimnastika.

Obaveštenja o osvojenim zlatnim medaljama

Notifikacije unutar aplikacije za mobilne i web korisnike na Max-u obaveštavaće fanove kada je zlatna medalja na korak od osvajanja. Pretplatnici mogu lako da prelaze između događaja kako bi bili sigurni da će svedočiti stvaranju sportske istorije, dok se jednostavno vraćaju na prethodni prenos.

Traka za pretraživanje unutar plejera

Kada gledaju neki događaj, korisnici mogu otvoriti traku*** koja prikazuje druge događaje uživo koji se odvijaju. Ovo omogućava jednostavnu navigaciju unutar aplikacije i nesmetan prelazak između događaja, stvarajući najinkluzivnije i najpotpunije striming iskustvo.

Personalizovane liste za gledanje

Korisnici Max-a mogu dodavati specifične događaje na Moj Spisak, kreirajući personalizovan olimpijski raspored za uživanje tokom 19 dana takmičenja.

Pričanje lokalno relevantnih priča

Pored pristupa višestrukim audio izvorima sa izborom do 20 jezika za većinu događaja, sa 400 najstrastvenijih komentatora koji stručno prenose i Eurosport-ove prenose, fanovi će takođe imati posebno kreirane video zapise uživo, predstojeće i na zahtev, koji prikazuju njihove lokalne olimpijske sportiste putem posvećenih stranica.

Svaki od 32 sporta će takođe imati stranicu unutar aplikacije kako bi korisnici lako pronašli neizostavne događaje tokom Igara.

Olimpijske igre uključene u sve pretplatničke pakete

Kako je ranije ove godine najavljeno, WBD će ponuditi svaki trenutak Olimpijskih igara kao deo svih Max paketa pretplate. Osnovni paket sa oglasima i Standardni paket na Max-u omogućavaju da dva korisnika istovremeno strimuju sadržaj, dok Premium paket na Max-u pruža najbolje korisničko iskustvo, omogućavajući korisnicima da strimuju na četiri uređaja istovremeno sa do 100 dostupnih preuzimanja za gledanje van mreže i u pokretu.

Olimpijski heroji i omiljeni likovi se udružuju kako bi stvorili vrhunsku ponudu sadržaja

Pretplatnici Max-a takođe mogu uživati u Olimpijskim igrama zajedno sa jednom od najzanimljivijih ponuda sadržaja, uključujući epske serije za celu porodicu kao što su "Kuća zmaja", "The Last of Us" i "Beli lotus", uz blokbaster filmove kao što su "Barbi", "Vonka", "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo" i franšize "Hari Poter" i "Gospodar prstenova". Ovi sadržaji su dostupni putem omiljenih kanala, mreža i brendova kao što su Warner Bros. movies, HBO, DC, Discovery Channel, TLC i Cartoon Network.

Sveobuhvatno iskustvo praćenja

Za pretplatnike koji traže sadržaj sa komentarima kako bi najbolje doživeli Pariz 2024. tu su prenosi na kanalima Eurosport 1 i Eurosport 2, kao i prenosi svakog događaja. Ovi kanali će prikazivati Eurosportove lokalne analize iz pariskog studija na krovu kao i sa kultnih lokacija širom grada, gde će se održavati takmičenja, pružajući neverovatan doživljaj od stadiona do ulice, putem televizora, mobilnih uređaja ili tableta.

Najkvalitetnije striming iskustvo

Neprekidan prenos istorijske svečane ceremonije otvaranja koja se odvija na reci Seni, kao i ceremonije zatvaranja na legendarnom stadionu Stade de France, biće dostupan u HDR-u na svim tržištima za odabrane sportove i događaje****.

Nakon svojih poslednjih Olimpijskih igara kao Discovery, ostvareni su rekordni rezultati angažmana za Tokio 2020, sa više od 175 miliona gledalaca koji su pratili Igre putem TV-a i digitalnih platformi, što je 13 puta više nego za Pjongčang 2018. 

 

*Max je dostupan u Francuskoj, Poljskoj i širom Skandinavije, Pirinejskog poluostrva, centralno i istočnoevropskih zemalja.

**Vremenske oznake su dostupne samo na webu i mobilnim uređajima za Max.

***Otkriće tokom prenosa je dostupno na Max-u putem povezanih televizora.

****Dodatni HDR prenosi u odabranim tržištima uključuju Eurosport 1 i Eurosport 2 na Max-u u Francuskoj i Monaku. Eurosport 1 i Eurosport 2 International na Max-u u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Moldaviji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Srbiji, kao i Eurosport 2 u Sloveniji.

 

 

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team