JANUAR NA HBO MAX-u

29 December 2023

Januar na HBO Max striming platformu donosi premijeru nove sezone HBO Original serije „Pravi detektiv: Zemlja tmine“, s dobitnicom nagrade Oskar Džodi Foster i Kali Reis u glavnim ulogama, kao i srpsku dramu „Zlatni dečko“ o Denisu Markoviću, vrsnom mladom fudbaleru koji zbog problematične naravi ostaje bez ugovora i trenera. Od premijera filmova izdvajamo HBO Original film „Rijaliti“, biografsku dramu „Rikardovi“, romantičnu komediju „Devojka za sve“ s Dženifer Lorens u glavnoj ulozi, poučnu dramu „Sin“ i triler „Izveštaj“. Od dokumentaraca izdvajamo poljski Max Original dokumentarni film „Vika!“, kao i drugu sezonu dokumentarne serije „Intrigantni slučaj Natalije Grejs“. 

 

PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE (True Detective: Night Country)

HBO MAX PREMIJERA: 15. januar

HBO premijera: 15. januar u 20:00

2024 | kriminalistička drama | HBO Original  | serija

Kad padne duga zimska noć u Enisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi rešile slučaj, detektivke Liz Danvers (Džodi Foster) i Evanđelin Navaro (Kali Reis) moraće da se suoče s tamom koju nose u sebi i da istraže uklete istine koje leže zakopane pod večnim ledom.

ZLATNI DEČKO (Golden Boy)

HBO MAX PREMIJERA: 25. januar

2023 | drama | serija | cela sezona dostupna

Priča o Denisu Markoviću, izuzetnom mladom fudbaleru koji zbog problematičnog temperamenta gubi ugovor i menadžera. Zbog svoje vrele naravi, izvanredni mladi igrač Denis gubi ugovor i menadžera. Od sad pripada srpskim mafijašima Soniju i Džoniju. Njihov drug Maki postaje Denisov trener. Denis prvo mora da se složi s Makijevim oštrim metodama. Ali situacija se menja kad se za Denisa zainteresuje fudbalski službenik Omer.

 

NE SMEŠ DA LAŽEŠ (You Shall Not Lie (Aka. Todos Mienten))

HBO MAX PREMIJERA: 18. januar

2023 | drama | 2. sezona serije

Ivanova nedavna smrt dovela je sve stanovnike Belmontea do ruba živaca. Što se tiče MaKarene i Ane, one su se zaštitile od tajne koja ih veže; ubile su i rešile se Nestorovog tela, Ivanovog priznatog ubice, koji je i dalje na slobodi. Dok policija neumorno traga za Nestorom, Maite mora da istraži još jednu zaveru; u misterioznoj saobraćajnoj nesreći Jolanda je ostala u komi istog dana kad je Nestor nestao. Jesu li ova dva događaja povezana? Hoće li tajne protagonista izaći na videlo? Jedina stvar koja je jasna je da svi još uvek lažu.

 

RIJALITI (Reality)

HBO MAX PREMIJERA: 26. januar

Cinemax premijera: 28. januar u 20:50

2023 | drama | HBO Original | film

25-godišnja Rijaliti Viner (koju glumi Sidni Svini, poznata iz HBO-hita „Euforija”) prevodilac je koji posle posla predaje jogu i obavlja kupovinu u lokalnom supermarketu, dok pije ledeni late i redovno postavlja objave o svom životu na Instagramu. Kad je pod stresom, koristi humor kao mehanizam za preživljavanje. Rijaliti je puna kontradikcija. Ovo ne prođe mimo pažnje agenata FBI-ja, koji jednog dana stignu s nalogom za pretres njene kuće. Ispostavilo se da je devojka osumnjičena da je odavala strogo tajni izveštaj Nacionalne agencije za bezbednost.

 

RIKARDOVI (Being the Ricardos)

HBO MAX PREMIJERA: 5. januar

HBO premijera: 7. januar u 20:00

2021 | biografska drama | film

Godine 1952, holivudski moćni par Lusil Bol i Desi Arnaz ugrožavaju šokantne lične optužbe, politička mrlja i kulturni tabui. Od čitanja scenarija ponedeljkom, do sobe za pisce pa do studija za snimanje i bekstejdža, dobićete uvid u složenu romantičnu i profesionalnu vezu ovog para tokom jedne kritične nedelje produkcije njihovog revolucionarnog televizijskog serijala „Volim Lusi“.

 

DEVOJKA ZA SVE (No Hard Feelings)

HBO MAX PREMIJERA: 12. januar

HBO premijera: 14. januar u 20:00

2023 | romantična komedija | film

Dženifer Lorens u ovoj komediji glumi Medi, neodgovornu 32-godišnju ženu koja se javlja na oglas „Kreglista“ dva brižna roditelja koji traže kobajagi devojku za svog stidljivog sina, kako bi stekao malo samopouzdanja pre fakulteta.

 

IZVEŠTAJ (The Report)

HBO MAX PREMIJERA: 19. januar

HBO premijera: 21. januar u 20:00

2019 | triler | film

Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o programu CIA za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne..

 

SIN (The Son)

HBO MAX PREMIJERA: 26. januar

HBO premijera: 28. januar u 20:00

2022 | drama | film

Poučna priča o porodici koja se bori da se ponovo okupi nakon raspada. “Sin” prati Pitera, čiji se užurbani život s bebom i novom partnerkom Bet preokrene kad se njegova bivša žena Kejt pojavi da razgovaraju o njihovom sinu Nikolasu, sad tinejdžeru. Mladić mesecima izostaje iz škole i ima problema. Piter se trudi da brine o Nikolasu kao što bi želeo da njegov otac brine o njemu dok žonglira sa svojim i Betinim novim detetom, a na poslu s pozicijom iz snova u Vašingtonu. Međutim, posežući za prošlošću da bi ispravio greške, gubi iz vida kako da se snađe s Nikolasom u ​​sadašnjosti.

 

SISU (Sisu)

HBO MAX PREMIJERA: 26. januar

HBO premijera: 27. januar u 20:00

2022 | akcija | film

Smešten u poslednje dane Drugog svetskog rata, ovaj film prati Atamija, bivšeg finskog vojnika koji otkriva zlato u pustinji Laponije i put mu se ukršta s nemačkim vojnicima koji se povlače. Kad nacistička grupa odluči da mu ukrade plen, Atami kreće u nasilnu borbu jednog čoveka protiv celog bataljona.

VIKA! (Vika!)

HBO MAX PREMIJERA: 28. januar

2022 | dokumentarni film | MAX Original

Osamdesetčetvorogodišnja DJ Vika zvezda je varšavskih noćnih klubova. Harizmatična i živopisna dama odbija da ostari. Ali može li ovo da traje zauvek? "Vika!" je gorko-slatki portret žene koja mora da se suoči sa starenjem, ali slavi život do samog kraja.

 

INTRIGANTAN SLUČAJ NATALIJE GREJS II (The Curious Case Of Natalia Grace II)

HBO MAX PREMIJERA: 19. januar

2023 | dokumentarna serija

Natalia otkriva nove šokantne detalje o razdoblju koje je provela s Barnettma. Novi intervjui s ljudima koji su najbolje upućeni u priču pružaju novi uvid u užasne motive zbog kojih su Barneti želeli da usvoje Nataliju, a onda da je se reše.

Sinopsise i fotografije naslova možete pronaći na press stranici: https://press-rs.wbd.eu/

 

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team