ITALIJANSKA AVANTURA BRAČOG PARA MARS U NOVOM SERIJALU OD 16. MAJA NA HGTV-u

15 May 2024

Zvezde emisije "Renovirana remek-dela", bračni par Dejv i Dženi Mars se spremaju da napuste svoj rodni grad Betonvil u Arkanzasu i otputuju u italijansku Toskanu kako bi oživeli veliku vilu u vlasništvu dugogodišnjih prijatelja. Ovo je okosnica novog HGTV serijala čija premijera je zakazana za 16. maj u 21 sat.

Novih šest epizoda serije "Renovirana remek-dela: Italija" će dokumentovati avanture bračnog para Mars koji su prvi put posetili Italiju kao mladenci, a dok izvršavaju monumentalnu restauraciju vekovima stare vile. Inspirisan bogatom istorijom, brežuljcima i zelenim maslinjacima regiona, Dejv i Dženi će se osloniti na pomoć lokalnih graditelja, arhitekata i zanatlija kako bi ispunili istorijske građevinske propise i pronašli autentične materijale poput ručno pravljenih terakota pločica, podova od maslinovog drveta i Carrara mermera. Dovršetak ovog ogromnog renoviranja zahtevaće svu odlučnost, upornost i građevinsko umeće koje mogu da prikupe kako bi prevazišli jezičke barijere, mesece kašnjenja, ograničenja budžeta, nadolazeće rokove i ogroman pritisak.

"Renoviranje kuće u Italiji oduvek je bio san", rekao je Dejv. "Ali je vrlo zastrašujuće", dodala je Dženi. "Ovo je kuća stara 200 godina u stranoj zemlji, i ne možemo neograničeno putovati u Italiju s našim poslom i decom kod kuće. Samo se nadam da nismo zagrizli više nego što možemo da sažvaćemo."

U premijernoj epizodi, Dejv i Dženi će se sresti sa svojim dugogodišnjim prijateljima, Pjerom i Rebekom, koji ulažu svoje životne ušteđevine kako bi renovirali staru vilu u šarmantni apartman za iznajmljivanje turistima. Dok počinje rušenje, Marsovi se suočavaju sa nizom izazova, uključujući iznenadnu snežnu oluju, kašnjenja sa dozvolama i građevinskim ograničenjima.

"Renoviranje remek-dela: Italija“ je produciraola RIVR Media.

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team