ŠTA MOŽETE POGLEDATI U JUNU 2023. NA WARNER BROS. DISCOVERY TV KANALIMA

1 June 2023

Pogledajte šta sve izdvajamo u junu mesecu na Warner Bros. Discovery kanalima - Discovery TV, TLC, Investigation Discovery (ID), HGTV i HBO.

 

GOLI I UPLAŠENI: SAMI (Naked And Afraid: Solo)

PREMIJERA: 5. juna u 20:00

Osam ljudi koji preživljavaju bore se da izdrže 21 dan na ekstremnim lokacijama. Bez ikoga da im pomogne, njihov uspeh zavisi od sopstvenih sposobnosti i volje za preživljavanjem.

 

DRAG ZA SVE GENERACIJE (Generation Drag)

PREMIJERA: 6. juna u 21:00

Liz se bori da navede Nabelinu baku da podrži Nabeline snove. Pored toga, Vinijev tata je zabrinut da će Vinija maltretirati zbog onoga što oblači. „Drag za sve generacije“ prati pet tinejdžera i njihovih porodica dok očekuju svoj najveći drag nastup na Dragutanteu, drag šou osmišljenom kao platforma za LGBTQ+ tinejdžere.

KNJIGA O KVIR OSOBAMA (The book of Queer)

PREMIJERA: 13. juna u 22:00

Šokantne priče o kralju Džejmsu i njegovom izdanju Biblije. Plus, erotske pesme sa ostrva lezbejki, i kvir tajne o starom američkom Zapadu. Serija „Knjiga o kvir osobama“ sačinjena je od pet epizoda i slavi  neverovatnu istoriju LGBTQ+ zajednice, bavi se značajnim kvir osoba koje su menjale tokove istorije uključujući Dominika Džeksona („Poza“), Leslija Džordana („Američka horor priča“, „Vil i Grejs“), Ros Metjuz („The Drew Barrimore Show“ i „RuPaul's Drag Race“), Aleksa Njuela („Glee“) i Margaret Čo („The Flight Attendant“, „Fire Island“).

 

OPERACIJE U SVESNOM STANJU (Awake Surgery)

PREMIJERA: 23. juna u 21:00

Derik naručuje ručak dok mu uklanjaju muške grudi. Osim toga, Geni traži da joj se uklone obe brade, a Megan treba operaciju ruka.

 

UBISTVA STUDENATA U AJDAHU (The Idaho College Murders)

PREMIJERA: 4. juna u 21:00

Brutalna ubistva četvorice studenata potresla su gradić Moskvu u Ajdahu. Istraživački novinari i vrhunski kriminalni umovi istražuju nove teorije zašto se to dogodilo.

 

UREDI KVART S4 (Rock the block S4)

PREMIJERA: 7. juna u 22:00

HGTV-ova hit serija takmičenja u renoviranju domova pod nazivom „Uredi kvart“, vraća se na male ekrane u sredu, 7. juna u 22 sata na HGTV-u. Domaćin serijala je opet popularni stolar, majstor i stručnjak za dizajn Taj Penington. Nova sezona od šest epizoda će prikazati najveće kuće i najveći budžet u istoriji serijala, podižući ulog na najviši nivo sa kojim se suočavaju četiri tima stručnjaka HGTV-a u epskoj borbi za renoviranje kuće u živopisnom gradu Berthoud u Koloradu.

 

 

POPRAVI MOJE RENOVIRANJE (Fix my flip s2)

Premijera: 15. juna u 22:00

Pejdž Tarner, broker za nekretnine i stručnjak za renoviranje kuća najpoznatija iz HGTV-ovog serijala „Flip or Flop Nashville“, glumiće u novoj seriji „Fik Mi Flip“. U seriji od šest epizoda biće predstavljena Pejdž, koja se vratila u svoj rodni grad Los Anđeles, dok ona i njen tim pomažu početnicima u sferi renoviranja kuća.

 

ČAROBNI MAJK: POSLEDNJI PLES (Magic Mike's Last Dance) | FILM

HBO PREMIJERA: 4. juna u 20:00

Čarobni Majk Lejn vraća se na pozornicu nakon što je zbog propalog poslovnog dogovora radio kao barmen na Floridi. U nadi da će mu to biti poslednji trošak, Majk odlazi u London s bogatom osobom iz visokog društva čiju ponudu ne može da odbije.

Reditelj: Stiven Sodeberg

Uloge: Čening Tejtum, Salma Hajek, Ajub Kan-Din, Džemelia Džordž, Džulijet Moutmed, Viki Peperdin

IDOL (The Idol) | NOVA HBO ORIGINAL SERIJA

HBO PREMIJERA: 5. juna u 20:00

Smešten u okruženje muzičke industrije, „Idol“ prati gurua za samopomoć i vođu savremenog kulta koji razvija komplikovan odnos sa pop idolom u usponu.

Reditelj: Sem Levinson, Ejmi Sejmas

U glavnim ulogama su Abel “The Weeknd” Tesfaje, Lili-Rouz Dep i Troj Sivan, dok su u ostalim ulogama Den Levi, Devajn Džoj Rendolf, Eli Rot, Hari Nef, Džejn Adams, Dženi Rubi Džejn, Majk Din, Mozes Samni, Rejčel Senot, Remzi, Suzana San i Henk Azaria.

ČESTITI DŽEMSTONOVI III (The Righteous Gemstones) | NOVA SEZONA SERIJE

HBO PREMIJERA: 19. juna u 21:00

Serija „Čestiti Džemstonovi“ priča priču o svetski poznatoj porodici televizijskih evanđelista s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada. Kad se razmaženoj deci Džemstona konačno ostvari želja da preuzmu kontrolu nad crkvom, otkrivaju da je vođstvo teže nego što su zamišljali i da njihov ekstravagantni stil života ima visoku cenu.

Reditelj: Deni Mekbrajd, Džodi Hil, Dejvid Gordon Grin

Uloge: Deni Mekbrajd, Džon Gudman, Edi Paterson, Adam Divajn

VOLIM DA TE VOLIM, DONA SAMER (Love to love you, Donna Summer) | DOKUMENTARNI

HBO PREMIJERA: 8. juna u 21:30

Film “Volim da te volim, Dona Samer” oblikovan je samim razmišljanjima Samerove, sećanjima bliske porodice, prijatelja i kolega i ispunjen zvucima njenih pesama. On je prodorni pogled na legendarnu umetnicu dok stvara muziku koja je vodi iz avangardne muzičke scene u Nemačkoj, do blještavila i sjajnih svetala plesnih klubova u Njujorku, svetskog priznanja i do toga da njen glas i umetnost postaju odlučujući zvučni zapis jedne ere. Duboko lični portret Samerove na sceni i van nje, film sadrži mnoštvo fotografija i nikad dosad viđenih kućnih video-snimaka – koje često snima sama Samer – i pruža nam bogat uvid u iznenađujući raspon njenog umeća: od pisanja pesama do slikarstva, dok istražuje uspone i padove života na svetskoj sceni.

 

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team