SERIJA „VETROVITI GRAD: RESTAURACIJE - ALISONIN DOM IZ SNOVA“ OD 14. DECEMBRA NA HGTV-u

12 December 2023

Jedno od najpoznatijih lica HGTV, dizajnerka enterijera i poslovna žena, Alison Viktorija, predstavlja najrizičniji i najličniji projekat do sada. Reč je o novom serijalu „Vetroviti grad: Restauracije – Alisonin dom iz snova“ koji od 14. decembra u 21:00 sat stiže na HGTV.

 

Milioni obožavalaca su gledali kako se Alisonine najnovije životne borbe odvijaju u njenoj hit seriji „Vetroviti grad: Restauracija“ i sada je spremna da podeli više sa svog putovanja dok transformiše svoju kancelariju u Čikagu – skladište od 600 kvadratnih metara izgrađeno 1930. godine - u svoj dom iz snova.

 

Alisonina kreativna inspiracija dolazi do izražaja dok hoda kroz masivni prostor i vizualizuje gde treba da ugradi svoje omiljene dizajnerske elemente koji oduzimaju dah, uključujući prostranu kuhinju sa mermernim pločama, privlačni bakarni aspirator i ormare koji se protežu 4 metra do plafona. Pored instaliranja impresivnog kućnog bioskopa i bara koji drži 100 boca vina, ona će takođe transformisati stari kancelarijski skladišni prostor u unutrašnje dvorište sa spa/bazenom, krovnim prozorima i ručno rađenim kutijama za sadnice.  Da bi njen novi dom zaista bio jedinstven, Alison će integrisati nekoliko zapanjujućih antikviteta, uključujući ručno oslikana zlatna francuska vrata iz 19. veka i kamin uvezen iz Pariza. 

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team