MAX STIŽE U SRBIJU: VELIKIM PARTIJEM U BEOGRADU OBELEŽENO LANSIRANJE POPULARNE STRIMING PLATFORME

16 May 2024

Spektakularnom žurkom u srcu Beograda, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti, specijalnih gostiju iz regiona i medija, proslavljeno je lansiranje nove Max striming platforme

Unapređena platforma za strimovanje Max iza koje stoji kompanija Warner Bros. Discovery od 21. maja stiže u Srbiju i Evropu, što je bio povod za okupljanje na velikom partiju koji je sinoć održan u srcu naše prestonice.

Za dobro raspoloženje na partiju pobrinula se predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, Ana Đurić Konstrakta koja je veliki broj zvanica podigla na noge svojim najvećim hitovima. Ovaj događaj privukao je veliki broj srpskih glumaca među kojima su i oni čije serije su takođe našle mesto u Max ponudi. Među njima su Milica Janevski, Miona Marković, Mina Softić, Đorđe Mišina, Ivana Dudić, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Marina Ćosić. Velika žurka nije mogla da prođe ni bez velikog broja influensera i predstavnika medija, ali i poznatih ličnosti poput Vesne Dedić, Danijele Dimitrovske, Snežane Dakić, Nemanje Velikića, Milana Maglova koji su se odlično zabavili uz sjajnu muziku i interaktivne sadržaje koji su bili savršena prilika za deljenje na društvenim mrežama.

Max sada na jednom mestu objedinjuje HBO Max program koji se ne sme propustiti, zanimljive sadržaje iz stvarnog života koje nudi Discovery i sve akcije svetske klase iz Eurosport ponude.

“Max nam donosi novo striming iskustvo sa duplo više dostupnih sadržaja nego što je to bio slučaj na HBO Max-u. Max postaje mesto za uživo prikazivanje svakog trenutka Olimpijskih igara. Pariz 2024 biće uključen u sve pretplatničke pakete, što će svim našim gledaocima ponuditi kompletan uvid i pristup u najveći sportski događaj na svetu. Svakako da će se gledaoci obradovati i povratku HBO Original serije „Kuća zmaja“ čija će prva epizoda druge sezone biti premijerno emitovana 17. juna”, izjavila je Keneči Belušević, WBD VP Head of Distribution & Business Development.

Max je jedinstven među pružaocima usluga striminga zbog kombinacije svoje neuporedive raznolikosti i nove i poboljšane aplikacije sa kultnim franšizama i moćnim korisničkim iskustvom. Pretplatnici će moći da uživaju u širokom spektru kvalitetne zabave uz Warner Bros. filmove kao što su  „Dina – drugi deo“, „Barbi“, „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ i „Vonka“, HBO originali „The Last of Us“, „Beli lotos“, „Euforija“, „Pravi detektiv: Zemlja tame“, „Režim“, „Simpatizer“, „Baksuz - drugi deo“ i novom komedijom koja stiže „The Franchise“. Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Pictures-a, uključujući „Pingvin“ (The Penguin) i „Welcome to Derry“ (IT Stephena Kinga), kao i obožavaocima omiljene Discovery serije poput „90 dana do venčanja” (90 Day Fiancé), ,,Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Renoviranje kuća” (Fixer Upper).

„Priklonila sam se trendu bindžovanja kad su deca malo odrasla, pa je majka mogla celu noć da gleda serije. Sada imam malo manje vremena, nemam taj luksuz zbog obaveza. Suprug i ja to uglavnom radimo noću kako bismo izbegli da jedemo. Uključimo HBO Max koji uskoro postaje Max i onda uživamo. Jedva čekam nastavak serije „Kuća zmaja“ koja ima neki svoj tempo i polako se zagrevam za nju“, izjavila je Konstrakta.

Sport će obožavaocima ponuditi opsežnu pokrivenost glavnih sportskih događaja, uključujući teniske grend  slemove kao što su Australian Open, Rolan Garos i US Open, tri velike biciklističke trke - Giro d’Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki značajan zimski sport na Svetskom prvenstvu i Svetskom kupu.

 

 

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team