MAX OBJAVIO DRUGI SLUŽBENI TIZER ZA „PINGVIN“ SA KOLINOM FARELOM U GLAVNOJ ULOZI

20 June 2024

Nova serija Warner Bros. Televison i DC Studios stiže ovog septembra na Max striming uslugu

Max je objavio drugi službeni tizer za seriju „Pingvin” (The Penguin), Warner Bros. Television i DC Studiosa, koja stiže ovog septembra. U glavnoj ulozi je Kolin Farel kao Oz Kob (poznat kao Pingvin), a ova osmodelna limitirana serija DC Studiosa nastavlja epsku kriminalističku sagu filmadžije Meta Rivsa, započetu globalnim blokbasterom „The Batman“ Warner Bros. Picturesa. Seriju je razvila izvršna producentkinja Loren Lefrank i fokusira se na lik kojeg je Farel tumačio u filmu.

Glumačku postavu čine Kolin Farel (Oz Kob), Kristin Milioti (Sofia Falkone), Renzi Feliz (Viktor Agilar), Majkl Keli (Džoni Viti), Šoreh Agdašlu (Nadia Maroni), Didri O'Konel (Frensis Kob), Klensi Braun (Salvatore Maroni), Džejms Madio (Milos Grapa), Skot Koen (Luka Falkone), Majkl Zigen (Alberto Falkone), Karmen Ejogo (Iv Karlo) i Teo Rosi (Dr Džulijan Raš).

Seriju su producirali Met Rivs, Dilan Klark, Kolin Farel, Loren Lefrank, koja je istovremeno i scenaristkinja i izvršna producentkinja, Krejg Zobel, koji je režirao prve tri epizode, i Bil Kararo. Bazirana na likovima koje su za DC stvorili Bob Kejn i Bil Finger, za produkciju Pingvina” zaslužni su Reeves' 6th & Idaho Productions i Dylan Clark Productions u saradnji s Warner Bros. Televisionom. Među izvršnim producentima je i Daniel Pipski.

 

TIZER: https://www.youtube.com/watch?v=pQBqb5kwBuE

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team