Skip to main content

HBO ORIGINAL DOKUMENTARAC „ELIZABET TEJLOR: IZGUBLJENI ZAPISI“ 4. AVGUSTA NA MAX STRIMING PLATFORMI

30 July 2024

HBO Original dokumentarac „Elizabet Tejlor: Izgubljeni zapisi“, (Elizabeth Taylor: The Lost Tapes) nagrađivane rediteljke Nanet Burstajn, imaće premijeru 4. avgusta na Max striming platformi. Film je svetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Kanu 2024. godine.

„Elizabet Tejlor: Izgubljeni zapisi“ je uzbudljivi portret holivudske legende i aktivistkinje Elizabet Tejlor ispričan njenim rečima, pozivajući publiku da ponovno otkrije ne samo megazvezdu zlatnog doba Holivuda, već i kompleksnu ženu koja je od samog početka upravljala slavom, ličnim identitetom i javnošću. Kroz novopronađene intervjue sa Tejlorovom i ekskluzivan pristup ličnoj arhivi filmske zvezde, film otkriva složeni unutrašnji život i ranjivost holivudske legende, a takođe izaziva publiku da ponovo otkrije njena dostignuća i njenu ostavštinu.

Uz Elizabet Tejlor, dokumentarac uključuje glumce Rodija Mekdauela, Debi Rejnolds, Ričarda Bartona, Džordža Hamiltona, producenta Sema Marksa, agenata Marion Rosenberg i Džona Hejmana, dugogodišnjeg pomoćnika i poverenika Tima Mendelsona kao i prijatelje Liz Smit i Doris Brajner.

Rediteljka je Nanet Burstajn, dok su producenti Džej Džej Abrams, Šon Stjuart, Glen Ziper, Bill Gerber i Rejčel Raš Rič, a izvršni producenti su Nanet Burstajn, Barbara Berkovic, Tim Mendelson i Kvin Tivej. Za HBO izvršni producenti su Nensi Abraham, Lisa Heler i Sara Rodrigez.

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team