EKSKLUZIVNA PREMIJERA FILMA „SEDMO NEBO“ NA MAX-u

23 May 2024 - Last updated 28 May 2024

Hrvatska komedija „Sedmo nebo”, rediteljke i scenaristkinje Jasne Nanut dostupna je na Max striming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti 6. juna u 20:00h.

Ostavljanje žene i novi početak treba dobro izvežbati! Nino Radman (Krešimir Mikić),  je čovek sa previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući da prizna ženi (Iva Mihalić) da se zaljubio u drugu (Iva Jerković Oreški), traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga saveti vode u još veći haos. U strahu od žene, Ninova paranoja raste sve više, a on se pretvara u tempiranu bombu. Ova komedija neočekivanih obrta otkriva da li će doživeti uspeh ili neuspeh, pri čemu je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov pritisak.

„U životu nam generalno nedostaje smeha, pogotovo u ovim političko korektnim vremenima kada smo prisiljeni da pazimo na svaku reč, i zato me baš veseli što je „Sedmo nebo“ putem Max striming usluge sada dostupno i u regionu. Kao što je to često slučaj u komedijama, u „Sedmom nebu“ je sve naopako, ono što je nekad bila Almodovarova žena na ivici nervnog sloma, danas je muškarac. Međutim, dok pokušava da dosegne sedmo nebo, glavni lik Nino se sve više zapetljava u sopstvene laži, a sa svakim novim pokušajem da prizna ženi gorku istinu, ulazi u sve veći strah od nje. Muški gledaoci iz Zagorja koji su se u njemu prepoznali rekli su da ovo nije komedija već horor, dakle - gledati na ličnu odgovornost“ – izjavila je rediteljka i scenaristkinja Jasna Nanut.

Ovaj šarmantni film o čoveku na ivici nervnog sloma kritičari su proglasili za najslađe ostvarenje novije hrvatske kinematografije.

U glavnim ulogama su Krešimir Mikić, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović i Mario Petreković. Rediteljka je Jasna Nanut, producent Hrvoje Osvadić, a zajedno potpisuju scenario filma.

Na Max-u možete pronaći i veliku bazu ostalih filmova i serija iz lokalne produkcije.

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Dejana Babović

New Media Team


Vojislav Novaković

New Media Team